Prins Willy d'n Uurste en Prinses Leonie

 

 

 

 

Willy Nijssen is geboren in Tegelen. Hij is 48 jaar en getrouwd met Leonie van der Sterren. Leonie is geboren in Deurne en opgegroeid in Griendtsveen. Zij is 40 jaar.

 

Prins Willy d'n Uurste en Prinses Leonie hebben 3 kinderen, twee zonen Joey (15), Jordi (12) en een dochter Yenthe (10). Het Prinsenpaar met hun gezin is woonachtig op Pijlkruidweg 27 in Neerkant.

 

Willy is in het dagelijks leven eigenaar van "Tuinbouwloonbedrijf Willy Nijssen", gespecialiseerd in het reinigen van kassen. Daarnaast is het regelmatig te vinden in de tomatenkas van Wim Peters B.V. in Someren. Daar heeft Willy een leidinggevende functie.

 

In zijn vrije tijd is Willy verzot op voetbal, is hij vrijwillig scheidsrechter bij vv Neerkandia, bestuurslid bij buurtvereniging Het Hazenrijk en houdt hij van een potje rikken met vrienden. Verder is Willy nog op allerlei gebied actief voor c.v. de Ulewappers. Hierbij valt o.a. te denken aan organisatie van het Oktoberfest, Jeugdcarnaval en benadering van sponsoren en adverteerders.

 

Leonie werkt als bakkerijmedewerkster bij Bakkersland, heeft een adresje als interieurverzorgster en werkt als gastouder. Haar hobby's zijn wandelen, zwemmen, actief bezig zijn met kinderen en hond Dolly. Verder is Leonie ook nog erg actief als vrijwilligster op school.

 

Willy en Leonie zijn echte carnavalsvierders. Enkele jaren geleden is Willy gestopt als bestuurslid van c.v. de Ulewappers maar nu gaat hij voorop, samen met zijn Prinses Leonie. Beiden hebben veel zin in het 55e carnavalsseizoen, het 55-jarig jubileum (5x11) van c.v. de Ulewappers.

 

 

 

Prins Willy d'n Uurste

 

  

 

Profiel
 
Prins
Prinses
Naam:
 
Willy Nijssen 
 
Leonie Nijssen - Van der Sterren 
Leeftijd:
48 
40 
Werk:


 

Eigenaar "Tuinbouwloonbedrijf Willy Nijssen"

Leidinggevende tomatenkas Someren
Bakkerijmedewerkster Bakkersland 
Interieurverzorgster
Gastouder
Hobby’s:
 
Voetbal 
Scheidsrechter bij vv Neerkandia
Bestuurslid buurtver. Het Hazenrijk
Rikken met vrienden
 
Wandelen 
Zwemmen
Kinderen
Hond Dolly

 

Lijfspreuk:

 

Mi deez daag zet ik ut wassen van unne kas effe stop,

55 joar de Ulewappers, doar goan wij mi veurop!