Prins Leon dun Uurste
 


57ste Prins van het Ulewappersrijk:

Profiel Prins Prinses
Naam:
 Leon Leenders  Yvonne van Wetten
Leeftijd:  51 jaar  38 jaar
Werk:  

Account manager

bij BCM Music/Multimedia

systems te Weert

 

Wijk ziekenverzorgende, team

Asten/Heusden, Zorgboog

Hobby’s:

Videoflmen / -monteren,fotografie,

multimedia, volleyballen, klussen

Vakantie, lezen , yoga, shoppen

Leon is geboren op de 11 van de 11 (11 november) 1965 in Neerkant. Hij is 51 jaar en woont samen met Yvonne van Wetten. Yvonne is geboren op 10 juni 1978 in Neerkant  Zij is 38 jaar.

Prins Leon d'n Uurste en Prinses Yvonne hebben 1 dochter, Milly. Zij is 6 jaar.

Leon, is vaak te vinden bij menig verenging als ze hulp nodig hebben op het gebied van

multimedia toepassingen. Door de week is hij werkzaam bij BCM Music Systems in Weert. Dit doet hij sinds 2007. Menig persoon zal hem echter nog wel kennen van zijn werk bij Jehabe in Neerkant.

Yvonne is vanaf 1999 werkzaam bij de Zorgboog. Ze begon daar als verzorgende in de Nieuwenhof in Deurne. Daarna heeft ze enkele jaren op een PG-afdeling gewerkt als praktijkopleider. In 2009 is ze naar de wijkverpleging (team Asten/Heusden) gegaan waar ze nu al weer enkele jaren met heel veel plezier werkt.

Leon is al verschillende jaren betrokken bij de organisatie Nirkantse Aovonden. Zelf heeft hij hier met Heavy Shit 11 keer op het podium gestaan. Verder is hij  betrokken bij de commissie van de Carnavalskrant en heeft hij zitting gehad in de commissie 55 jaar c.v. de Ulewappers.

Tijdens de carnavalsdagen is hij meestal te vinden bij de sleuteloverdracht op zaterdag, op zondag bij het filmen van de optocht en maandag op het hummeltjesbal. Dit jaar mogen ze echter samen voorop en het carnavalsfeest in Neerkant aanvoeren!

 

Lijfspreuk:

Samen hand in hand,

Carnaval in Ulewappersland !