Ulewappersland in het geel, mede dankzij Unieke vlaggenstokhouder voor het goede doel.

Nog 11 dagen en dan worden de nieuwe heersers bekendgemaakt en onthaald in het Ulewappersrijk en kan de vlag weer uit. De Ulewappersvlag natuurlijk. Neem eens een kijkje in Zuid Limburg in de carnavalsperiode.. daar wordt Carnaval niet gevierd, maar geleefd en hangt aan vrijwel ieder huis een vlag van de eigen carnavalsvereniging. Tja als je trots wil zijn op je eigen dorpje dan is dat toch wel een heel erg mooi en indrukwekkend gezicht. Als je zo’n dorpje inrijd, weet je waar je bent.

Wat zou het mooi zijn als we dat ook in het Ulewappersland voor elkaar kunnen krijgen. De Ulewappersvlaggen zijn altijd rijkelijk aanwezig in Deurne, nu nog aan iedere gevel in het Ulewappersland.

Unieke Vlaggenstokhouder voor Alpe D’huzes

Ulewappers John Stappers, Ex-Prins Theo Donkers en onze nu nog huidige opperuul Robin Donkers hebben het idee opgepakt om een unieke vlaggenstokhouder te maken in de vorm van ons eigen Wapke, deze te gaan verkopen zodat ieder huis ook een unieke vlaggenstokhouder heeft en hier de ulewappersvlag in kan hijsen zodat ons hele dorp in het geel komt de komende maanden.

 

IMG 20191105 WA0014 IMG 20191105 WA0006 IMG 20191105 WA0010

 

Deze roestvrijstalen vlaggenstokhouders zijn te koop voor 2 x 11 euro, en voor dit bedrag word hij zelfs aan huis gemonteerd. Monteer je hem zelf dan komen de kosten op 20 euro.

Met de opbrengst van deze verkoop worden 2 andere Ulewappers geholpen die zich in gaan zetten voor het goede doel. .

Jurgen en Remco Bukkems zullen namelijk op 4 juni 2020 de Alp D’Huez gaan beklimmen voor de stichting Alpe D’huzes die zich al jaren inzet voor, en iedere gesponsorde euro gaat naar onderzoek voor kankermedicijnen, behandelingen om er voor te zorgen dat steeds meer mensen deze vreselijke ziekte overleven en de kwaliteit van leven van (ex-)patienten te verbeteren.

Bekijk hiervoor ook www.opgevenisgeenoptie.nl

Wil je:

De vlag uit hangen voor onze nieuwe opperuul

Dit doen in een unieke Ulewappers Vlaggenstokhouder

Samen met je buren de hele straat geel laten kleuren

Jurgen en Remco Bukkems steunen in hun strijd tegen kanker

Meld je dan bij John Stappers, Theo Donkers, Jurgen of Remco Bukkems om deze vlaggenstokhouders te bestellen.